Дата публікації:
11 грудня 2021
Кількість переглядів:
196
Поділитися:

Представники кафедри психології політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ взяли участь в організації та проведенні ІІІ Всеукраїнської студентської наукової конференції «Регіональний соціокультурний менеджмент: сучасні виклики і тенденції розвитку», яка відбулася на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Тематичними об’єктами наукових доповідей та дискусій конференції стали загальні проблеми сучасного соціокультурного розвитку, пріоритети соціокультурної діяльності на сучасному етапі, візуальна культура, соціокультурні проєкти як засіб формування сучасного суспільства.

Під керівництвом професора кафедри ППСТ Андрія Лебідя студентка спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Аліна Ткаченко презентувала наукову доповідь «Система антикризового управління та стратегічні комунікації в галузі культури». У доповіді йшлося про підсумки  співпраці на рівні територіальних громад Сумської області щодо антикризових комунікацій.

Студентка говорить, що участь у конференції допомогла набути практичний досвід публічного виступу серед професійної аудиторії:

– Ми обговорювали нагальні питання соціокультурного розвитку як на рівні місцевих громад, так і в контексті глобальної культури. Тема є дуже актуальною та має високий рівень зацікавленості серед студентів.

За словами члена організаційного комітету конференції професора Андрія Лебідя, високий професійний рівень представлених студентами матеріалів засвідчує зацікавленість у практичних аспектах соціокультурної діяльності, залученні практиків до навчального процесу, важливості обговорення нагальних питань освіти, науки й культури в експертному середовищі.

Соціокультурна сфера не є новою, та попри те має безліч непідкорених тематично-дослідницьких вершин. А #найкращий_факультет_галактики – досвідчений провідник для скорителів науки.

Катерина Ізотова, студентка групи ЖТ.м–01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.