Дата публікації:
29 вересня 2021
Кількість переглядів:
529
Поділитися:

23 вересня майбутні філологи факультету ІФСК СумДУ зустрілися зі студенткою Академії сучасної музики (The Academy of Contemporary Music, London) Сабріною Хамітуш. Захід проходив у рамках роботи країнознавчого гуртка «Офіс подорожей», у режимі онлайн. Організаторами стали викладачка кафедри германської філології Олена Назаренко та доцентка Ольга Шуменко.

Під час зустрічі пані Сабріна розповіла учасникам про себе та традиції свого міста, а також провела майстер-клас із сучасної британської вимови. За словами дівчини, приїжджаючи до Лондона, кожен народ приносить із собою частинку власних традицій, усі говорять різними мовами, тож, у різних частинах Лондона зустрічаються діалекти. Гостя наголосила, що велику роль для вдалого працевлаштування грає правильна англійська вимова, не американська, а саме – британська, адже вони зовсім різні.

– Правильна вимова – запорука успіху майбутніх випускників серед працедавців! – запевнила Сабріна Хамітуш.

За словами дівчини, найефективнішими методами вивчення мови є перегляд фільмів, мультфільмів, шоу із англійськими субтитрами, а також – прослуховування пісень. Щоб розвивати свою вимову в правильному напрямку, вона порадила кілька фільмів англійською: «The crown», «Killing Eve», «Downtown Abbey». Не менш важливим елементом вивчення мови є живе спілкування, тож варто використовувати онлайн та вебплатформи, де можна познайомитися з носіями та попрактикуватися в спілкуванні.

Для майбутніх перекладачів факультету ІФСК СумДУ зустріч стала доброю мотивацією поліпшувати свої професійні знання та досягати нові цілі у вивченні англійської.

Діана Гулалян, студентка групи ПР-02

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.