Дата публікації:
26 вересня 2021
Кількість переглядів:
379
Поділитися:

Представники факультету ІФСК СумДУ взяли участь у телевізійному проєкті «Дебати», що демонструється на UA:СУМИ. Тема цьогоразового випуску – «Запровадження латиниці: за та проти».

Сторону «за» представляла кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри журналістики та філології Алла Ярова. Вона дебатувала з кандидатом філософських наук В’ячеславом Артюхом, який представляв сторону «проти».

У групі підтримки для обох учасників програми виступили завідувач кафедри журналістики та філології Володимир Садівничий і поет, редактор газети «Резонанс» СумДУ Василь Чубур.

Упродовж ефірного часу йшлося про те, наскільки доцільним, своєчасним, доречним та важливим є запровадження латиниці та відмова від кирилиці. Дискусія вийшла дійсно фаховою, інформаційно та емоційно насиченою. Переглянути її можна на Youtube-каналі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Cnu2JA69sZU&t=23s

Варто наголосити, що провела дебати випускниця спеціальності «Журналістика» нашого навчального закладу Олена Бурнос.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.