Дата публікації:
12 вересня 2021
Кількість переглядів:
956
Поділитися:

Студентці спеціальності «Філологія» факультету ІФСК СумДУ Карині Ведмидері призначено іменну стипендію голови облдержадміністрації.

Засідання обласної комісії з призначення іменних стипендій голови Сумської обласної державної адміністрації для студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти відбулося 2 вересня.

Серед критеріїв, яким мають відповідати претенденти на здобуття стипендії: навчальні досягнення, перемоги та призові місця в олімпіадах, конкурсах, змаганнях, турнірах, громадська або інша суспільно корисна діяльність, науково-дослідна та творча робота. Тож, стипендії гідні лише найталановитіші та найрозумніші студенти закладів вищої освіти Сумщини.

Плідна університетська наукова, культурно-масова, творчо-перекладацька діяльність Карини Ведмидери не залишилася поза увагою. Студентка постійно бере участь у наукових конференціях, перекладацьких конкурсах, минулого року була визнаною однією із найкращих студенток  факультету ІФСК СумДУ.

 Карина розповідає, що бути попереду – девіз її життя:

– Це був нелегкий шлях, я багато працювала, навчалася, займалася наукою, брала участь у різних конкурсах. Часто зовсім не мала часу на відпочинок, а  хобі та захоплення доводилося відкладати на потім. Але рада, що в університеті змогла повноцінно проявити себе.

Дівчина наголошує, що без кваліфікованих викладачів нічого б не досягла, бо саме вони весь час підтримують, допомагають, дають поради та надихають.

#найкращий_факультет_галактики дякує Карині Ведмидері за її наполегливість і бажання бути найкращою та щиро вітає з отриманням стипендії! Нехай це досягнення стане потужним стимулом для подальшого розвитку.

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ.м–01   

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.