Дата публікації:
31 серпня 2021
Кількість переглядів:
421
Поділитися:

Початок нового навчального року – сподівана подія в житті кожного студента. Першокурсники з нетерпінням чекають на знайомство з викладачами, навчальними програмами, студентським життям. Студенти старших курсів радіють поверненню в рідні аудиторії та новим зустрічам із добрими друзями. З надією на яскравий рік впевнено крокують до університету магістранти. Чекають першовересня й викладачі…

Зі словами привітання до колективу звернулася декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова:

– Літо промайнуло дуже швидко й уже календар знаменує наближення осені,  у повітрі відчувається запах айстр, а дзвоник кличе на першу пару. Починається новий рік навчання, сповненого корисними знаннями, цікавими зустрічами та яскравими емоціями. Цінуйте кожну мить свого студентського життя, чаруйтеся й упивайтеся знаннями, радійте кожній позитивній оцінці, не втрачайте жодного шансу дізнатися щось нове та проявити себе, бо час цей – безцінний! Нехай новий навчальний рік подарує вам гарний настрій, упевненість у власних силах і стане ще однією сходинкою на шляху до самореалізації та професійного розвитку!

До привітань декана долучилися завідувачі кафедр факультету.

Наталія Таценко, завідувачка кафедри іноземних мов:

– Шановні студенти! Щиро вітаю з початком навчального року! Навчання – це скарб і шлях до успіху, а знання – це сила й безцінний дарунок долі. Досягайте високих результатів, будуйте свій успішний шлях і наше спільне майбутнє!

Володимир Садівничий, завідувач кафедри журналістики та філології:

– Бажаю відчути смак справжньої інтелектуальної праці! Відчути всім: студентам перших і старших курсів, викладачам молодим і архідосвідченим, магістрантам та аспірантам. Без цього – ніяк. Без цього чекає життєва прірва!

Заступник декана факультету ІФСК Анна Зінченко зазначила:

– Шановні першокурсники! Ваше найперше завдання від сьогодні й на найближчі чотири роки – поринути у вир студентського життя, зібрати якомога більше цінних незабутніх моментів і щирих людей, які залишаться з вами назавжди!

#найкращий_факультет_галактики вітає студентів із початком нового навчального року та бажає натхнення, яскравих подій у житті, нових ідей та проєктів! Живе спілкування, позитивні емоції, радісні очікування й визначні перемоги нехай будуть з вами щомиті!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.