Дата публікації:
30 червня 2021
Кількість переглядів:
590
Поділитися:

Вітаємо вас із завершенням важливого етапу життя – здобуттям освіти та отриманням дипломів!

Швидко промайнули чотири роки навчання на факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету. Безперечно – це був насичений період, сповнений яскравих подій, цікавих проєктів, різноманітних активностей, спілкування й корисного досвіду.

Здається, лише вчора ви вперше переступили поріг університету й зробили невпевнені кроки на шляху до мрії. Та минув час – час навчання, і ви помітно виросли як особистості та фахівці, опанували тонкощі професії, знайшли однодумців, наставників і добрих друзів. Усі чотири роки ви гордо несли звання студентів ІФСК СумДУ, щоденно підтверджуючи, що він #найкращий_факультет_галактики.

Не обійшлось і без труднощів – карантин і нові форми навчання додали неочікуваного досвіду, але разом ми впоралися, навчилися знаходити нові перспективи та відкривати можливості.  

Сьогодні ви крокуєте у великий світ – упевнені та натхненні, культурні та освічені, енергійні та привітні. Диплом бакалавра – лише перша сходинка вашого професійного життя, попереду – великий шлях. Тож нехай знання та досвід, отримані на факультеті ІФСК СумДУ, допоможуть побудувати успішну кар’єру, знайти власне місце в житті й розкрити всі грані вашого таланту.

Бажаємо подальшого яскравого професійного шляху, зростання й розвитку, енергії та натхнення. Залишайтеся такими ж наполегливими, активними й креативними, яскравими зірочками, що осявають #найкращий_факультет_галактики. Завжди пам’ятайте – ІФСК СумДУ чекає на вас.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.