Дата публікації:
29 травня 2021
Кількість переглядів:
681
Поділитися:

На факультеті ІФСК СумДУ відбулася зустріч ініціативної групи щодо активізації роботи Асоціації випускників, налагодження більш тісної співпраці між тими, хто здобув освіту, та нинішніми студентами й викладачами.

Загалом здобутки випускників – це одна з важливих рис роботи науково-педагогічного колективу. Цілеспрямовані та активні, випускники гідно представляють досягнення й потенціал факультету, працюючи в різноманітних сферах, обіймаючи різнорівневі посади, докладаючи зусиль для розвитку держави.

Факультетський осередок Асоціації випускників завжди сприяв обміну важливим професійним досвідом між колишніми та нинішніми студентами. Тим не менш нові реалії внесли свої корективи в налагоджене функціонування цієї спільноти, тож актуальним постало питання визначення нового вектору розвитку Асоціації.  Тож і зібралася ініціативна група. У ході зустрічі окреслилася низка цікавих пропозицій. Серед яких варто відзначити ідеї проведення заходів із підвищення кваліфікації «Випускникам від випускників», започаткування нових інтерактивних форм щорічних зустрічей членів Асоціації до Дня факультету ІФСК, заходи з обміну професійним досвідом міжкафедрального рівня тощо.

– Сьогодення вимагає готовності до раптових змін і швидкої адаптації до них, – розповідає випускниця факультету ІФСК, а зараз заступниця декана Анна Зінченко. – Нині взаємодія випускників і студентів має бути сильною, як ніколи, адже саме обмін знаннями може забезпечити майбутній успішний розвиток. Студенти мають знати, що після випуску існує успішна кар’єра за спеціальністю! Сподіваюся, усі плани, які ми окреслили, перетворяться на реальність, ми обов'язково докладемо зусиль до того. Неспроста ж ми #найкращий_факультет_галактики.

Діяльність Асоціації випускників, вибудувана на нових засадничих принципах та ідеях, готова до нової плідної роботи. Безперечно ж, вона стане тим місточком, що пов’яже досвід минулого з плідною роботою сьогодення, відкриє нові перспективи для нинішніх студентів у майбутньому.

– Запрошуємо до співпраці всіх, хто здобув фах на спеціальностях факультету в різні роки, хто пишається нашим дипломом, а найголовніше – пишається знаннями й носить у серці іефесківський (або ж гуманітарний) запал! Як декан запевняю – ви потрібні нинішнім студентам! – наголосила Олена Сушкова.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.