Дата публікації:
19 травня 2021
Кількість переглядів:
415
Поділитися:

Студентка факультету ІФСК СумДУ Анастасія Дедюхіна стала «Першою віцеміс» та «Міс оригінальність» на конкурсі «Міс СумДУ – 2021», який відбувся 13 травня в онлайн-форматі.

Цьогорічна тема конкурсу – навколосвітня подорож, а змагалися за корону переможниці 9 стюардес – представниць різних факультетів та інститутів СумДУ. Дівчата подарували глядачам справжнє свято: вражали талантами, підкорювали гострим розумом, запалювали яскравими емоціями. Кожна учасниця здобула перемогу в окремій номінації.

Титул «Перша віцеміс СумДУ» виборола Анастасія Дедюхіна, студентка спеціальності «Філологія» факультету ІФСК.

Дівчина весела, цілеспрямована, веде активний спосіб життя, залюбки бере участь у різноманітних конкурсах, використовує всі можливості розкрити власні таланти.

– Минулого року виборола титул «Перша віцеміс» на конкурсі «Міс шкільна красуня», – розповідає студентка. – А ставши студенткою вирішила спробувати свої сили в університетському конкурсі.

Процес підготовки був дуже насиченим: репетиції, примірки, зйомки. Та окрім щоденної роботи й хвилювання цей період приніс Анастасії велике задоволення. Вона впевнена, що конкурс допомагає кожній учасниці розкритися, показати внутрішню та зовнішню красу.

Для представлення своїх талантів Анастасія Дедюхіна обрала країни Європейського Союзу, адже вивчає кілька мов, цікавиться різними культурами й точно знає, що завжди можна знайти те, що об’єднує представників різних країн, незважаючи на мову, якою вони говорять.

Результатом конкурсу студентка задоволена, пишається тим, що змогла увійти до кола переможців – вибороти корону Першої віцеміс СумДУ і гідно представити #найкращий_факультет_галактики та ще раз продемонструвати, що саме тут навчаються найкрасивіші, найрозумніші та найталановитіші дівчата.

Олена Заведенко, студентка групи ЖТ-01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.