Дата публікації:
20 квітня 2021
Кількість переглядів:
323
Поділитися:

Студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» факультету ІФСК СумДУ відвідали лекцію продюсерки та PR-менеджерки Романи Батрак.

Зустріч відбулася 19 квітня в рамках дисципліни «Івент-менеджмент» і мала на меті напрацювання конструктивних контактів із роботодавцями та забезпечення практичної складової підготовки студентів. 

Романа Батрак – випускниця факультету журналістики КНУ ім. Шевченка (реклама та зв’язки з громадськістю) та магістратури факультету ІФСК СумДУ (Медіакомунікації). Сьогодні вона – одна з визнаних фахівчинь у галузі організації публічних заходів і просування культурних продуктів, зокрема, фільмів молодих українських режисерів.

У доробку лекторки – низка цікавих і масштабних проєктів. Вона була співзасновницею ГО «СУК» (Сучасне українське кіно), кураторкою кінопрограми фестивалю популярної культури Kyiv Comic Con, а також  здійснювала промоцію фільмів «Додому» Нарімана Алієва (Канський кінофестиваль) та «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча. Наразі Романа Батрак займається комунікаціями кінопродакшну ForeFilms, серед проєктів якого – фільм  «Атлантида» Валентина Васяновича, що ввійшов до «довгого» списку цьогорічного «ОСКАРу».

Під час лекції студенти отримали інформацію про особливості сучасного стану галузі кіномистецтва, специфіку та етапи супроводу кінопродукту – як короткометражного так і повнометражного формату, а також дізналися цікаві факти про реалізовані івенти та ризики, що супроводжують діяльність менеджера СКД.

Запропоновані лекторкою кейси та досвід їх опрацювання є надзвичайно корисними для майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності, тож скоро студенти факультету ІФСК СумДУ зможуть відвідати наступну лекцію Романи Батрак.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.