Дата публікації:
17 грудня 2020
Кількість переглядів:
1111
Поділитися:

Троє викладачів факультету ІФСК СумДУ стали переможцями загальноуніверситетського конкурсу «Кращий викладач очима студентів».  

Конкурс проходить щосеместрово за результатами анкетування усього контингенту здобувачів вищої освіти денної форми навчання щодо оцінювання якості організації освітньої діяльності при вивченні навчальних дисциплін.

Дипломом І ступеня нагороджено доцента кафедри журналістики та філології Ярослава Яненка. Дипломи ІІ ступеня отримали доцент кафедри журналістики та філології Тетяна Ковальова та завідувачка кафедри іноземних мов, доцент Наталія Таценко.

Студенти – вибагливий народ, до оцінювання викладачів вони ставляться вельми прискіпливо. Але кожен викладач має свій рецепт, як завоювати прихильність студентського братства.

– Перш за все дякую за таку високу оцінку, – говорить Ярослав Яненко. – До своїх занять я намагаюся підходити творчо, використовую мультимедійні технології. Дисципліни, які я викладаю, цікаві та практично орієнтовані. Важливо, щоб студенти навчилися створювати якісні матеріали, які вони зможуть додати до свого портфоліо.

На думку Наталії Таценко, головне – це повага до студентів, а також – задоволення від власної роботи:

– Я завжди ставлюся до студентів як до колег і повноправних партнерів навчального процесу, котрі можуть сміливо висловлювати свої думки, надавати власні пропозиції. Що стосується самої роботи – я звикла працювати на найвищому рівні, добре готуватися до кожного заняття, від чого сама отримую задоволення.

Тетяна Ковальова впевнена, що на оцінку студентів впливає їх зацікавлення процесом роботи на занятті:

– Під час занять я використовую різні методи викладання та інтерактивні засоби, організовую роботу в командах, поєдную практичні заняття з елементами тренінгу. Під час карантину – повністю адаптувала навчальний процес до онлайн-технологій. Вважаю, дуже важливо, щоб студентам було цікаво працювати на заняттях, тоді й результат навчання виявляється кращим.

#найкращий_факультет_галактики вітає викладачів із перемогою та бажає подальшого професійного розвитку та нових високих досягнень.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.