Дата публікації:
25 жовтня 2019
Кількість переглядів:
475
Поділитися:

Викладач кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Анна Зінченко взяла участь у міжнародному тренінговому курсі «Cooperate and Escape» від Erasmus+, який проходив у місті Барселона (Іспанія). 

Тема проекту – створення навчальних квест-кімнат (escape-room/key-room), які сприятимуть розвиткові соціальних компетенцій у молоді. Упродовж курсу учасників не лише познайомили з принципами та правилами гейміфікації навчання, із теорією створення ігор, але й занурили в процес конструювання навчальної квест-кімнати (educational escape room). Фінальним етапом тренінгу стало випробовування власно створеної квест-кімнати на учнях професійного училища одного з каталонських міст.

– Наразі з упевненістю можу сказати, що це один із найпродуктивніших тренінгових курсів, у яких я брала участь! Враження просто неймовірні!, – поділилася враженнями пані Зінченко.

Також вона додала, що цей неформальний метод навчання можна успішно використовувати у формальній освіті, зокрема під час підготовки фахівців на факультеті ІФСК СумДУ.

Марія Руденко, студентка групи ПР71.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.