Дата публікації:
25 вересня 2020
Кількість переглядів:
440
Поділитися:

Андріану Миколаївну КОСТЕНКО, доцента кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ, з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора політичних наук зі спеціальності 23.00.02 – політичні інститути та процеси.

Дисертація на тему: «Роль інститутів громадянського суспільства в контексті євроінтеграційних процесів України» захищена 25 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 76.051.03 у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

Робота спрямована на вивчення ролі, значення та впливів інститутів громадянського суспільства у здійсненні євроінтеграційних процесів України. Виходячи з особливостей теми, в основу дослідження покладено неоінституціональний підхід, що дозволив вивчити механізми нормативно-правового регулювання взаємодії ІГС із органами влади та місцевого самоврядування в контексті євроінтеграції.

Факультет ІФСК СумДУ бажає Андріані Костенко нових наукових досягнень та подальшого професійного розвитку.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.