Дата публікації:
03 червня 2020
Кількість переглядів:
804
Поділитися:

Завершився перший етап конкурсу «Міс СумДУ 2020». За результатами онлайн голосування студентка факультету ІФСК Марина Олексенко посіла третє місце.

«Міс СумДУ» – традиційний для університету конкурс, що поєднує красу, талант і добрі справи наших студенток. Зазвичай змагання проводяться у 2 етапи: офіційна частина й онлайн-голосування за приз глядацьких симпатій.

– Готуватися до заходу почали з кінця січня, – розповідає організатор конкурсу, провідний фахівець культурно-мистецького центру СумДУ Юлія Чудаєва. – Традиційний кастинг учасниць включав дефіле та демонстрацію талантів. У результаті було відібрано 10 дівчат, котрі продовжили активно готуватися до змагання за титул «Міс СумДУ 2020».

Але карантин не дозволив провести захід у звичному форматі, тому організатори знайшли вихід – перший етап конкурсу відбувся он-лайн. Голосування за конкурсанток проходило протягом двох тижнів на офіційній сторінці конкурсу в мережі «Instagram», де глядачі ще до карантину могли спостерігати за перебігом конкурсних заходів.

Кожна учасниця записала коротке відео, в якому розповіла про себе, власні захоплення, досягнення та плани.

#найкращий_факультет_галактики на конкурсі представили дві майбутні журналістки – Марина Олексенко та Анастасія Іванченко.

У своїй презентації Марина розповіла про потяг до творчості та прагнення стати професіоналом своєї справи.

– Я люблю сцену, тому насолоджувалася процесом підготовки, – ділиться враженнями конкурсантка. – Із задоволенням проводила 2-3 години на репетиціях кожного дня. Намагалася вхопити все на льоту, і думаю, в мене виходило. Я стільки всього спробувала за цей час: танці, фотосесії в різних образах, зйомки відео.

Конкурс «Міс СумДУ» дівчина вважає добрим шансом показати себе та отримати цікавий досвід.

Анастасія ж поділилася із глядачами відеопрезентації своїми спортивними захопленнями та розповіла, що отримує Президентську стипендію, адже написала твір, що посів перше місце на Всеукраїнському конкурсі Шевченка.

–  Я давно пишу прозові твори, – зазначає дівчина, – та зазвичай нікому не показувала їх. Але тут випав шанс продемонструвати свій талант широкій аудиторії СумДУ. Що стосується підготовки до конкурсу – особисто для мене було багато труднощів, адже я ніколи так довго не ходила на високих підборах, не мала досвіду в модельному бізнесі. Конкурс допоміг повірити в себе. Звичайно, хочу перемогти. Прагну, щоб мій талант помітили, заради втілення мрії я й пішла на конкурс.

Тепер дівчата чекають на офіційну частину, до якої готувалися ще з зими.

Факультет ІФСК пишається своїми талановитими та активними студентками та бажає їм терпіння й успіху в подальшій боротьбі за титул «Міс СумДУ 2020».

Каріна Чорнобук, студентка групи ЖТ-82

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.