Дата публікації:
23 травня 2020
Кількість переглядів:
610
Поділитися:

Студентка факультету ІФСК СумДУ Юлія Бердник посіла перше місце й здобула абсолютну перемогу на IІI Міжнародному учнівському та студентському конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії». Цьогоріч фестиваль проводився дистанційно.

Засновником цього хоч і молодого, але вже престижного конкурсного змагання є Національна всеукраїнська музична спілка за підтримки Міністерства культури України. Проводився конкурс із метою об’єднати творчі таланти в умовах карантину, збагатити традиції вокального й  інструментального мистецтв, розширити спектр музичних напрямів, стилів і шкіл академічного й естрадного музичного виконавства в Україні та за її межами, популяризувати українську, європейську та світову класики.

Студентка #найкращого_факультету_галактики Юлія Бердник на конкурсі мистецтв виступала в номінації «Естрадний вокал». На розсуд журі було представлено відео зі звітного концерту Народної вокальної студії СумДУ і театру «Феєрія», на якому Юлія виконала пісню «У чистім полі» Марії Яремчук.

Майбутній психолог, а саме цю спеціальність здобуває пісенна лауреатка, розповідає:

– Усе сталося дуже несподівано. Перебуваючи на карантині, я шкодувала, що не зможу взяти участь у вокальних конкурсах. Співала лише вдома. Аж ось одного дня телефонує мій керівник Ольга Олександрівна й повідомляє, що я перемогла у конкурсі «Чарівні фантазії». Сказати, що я була шокована – не сказати нічого. Звичайно, хотілось би виступити наживо та відчути всі ті емоції та переживання, але я вдячна за можливість навіть на карантині проявляти себе та здобувати перемоги.

Студентка доводить, що талановиті люди #найкращого_факультету_галактики завжди активні в будь-яких умовах. Бажаємо Юлії ще більших перемог, натхнення та творчих злетів.

Каріна Чорнобук, студентка групи ЖТ-82

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.