Дата публікації:
23 лютого 2020
Кількість переглядів:
368
Поділитися:

Студентське самоврядування факультету ІФСК СумДУ влаштувало творчий вечір, присвячений пам’яті Кузьми Скрябіна. Захід із символічною назвою «Люди як кораблі» відбувся 12 лютого у банкетній залі їдальні університету.

Вечір пам’яті фронтмена гурту «Скрябін» на факультеті ІФСК влаштовується кожного лютого, проте цьогоріч до організації долучилася команда ОСС факультету ЕлІТ.

Особлива атмосфера дійства, прикрашена яскравими гірляндами зала та частування надихали на творчість. На заході лунали всім знайомі пісні «Скрябіна» у виконанні гуртів «Ноябрь 17-го», «Sia.mos» та студентів факультету ЕлІТ.

– Дуже приємно бачити зацікавленість студентів подібними заходами, бажання як допомогти, так і просто побути слухачем, – ділиться враженнями студентський декан факультету ІФСК Анастасія Кобелєва.

– Вечір був нереальним. Атмосфера й музика для серця. Увесь цей ламповий настрій став ще одним гарним приводом передати часточку нашої, ми так гадаємо, самобутності. Приємно бути частиною такого дійства. Бути вашими, ні на кого не схожими, музикантами для душі, – говорять учасники гурту «Ноябрь 17-го».

– Вечір вийшов дуже атмосферний та яскравий. Пісні «Скрябіна» у виконанні нових друзів торкнулися душі. Хотілося б, щоб такі музичні заходи проходили частіше, – зазначають учасники «Sia.mos».

Визначні постаті історії, яких вже не має на цьому світі – ніби вогники, їх відблиски й досі живуть разом із нами. Кузьма ж продовжує жити у своїх піснях, книгах, промовах, виступах та інтерв’ю.

Такі вечори – наче місточок між минулим та майбутнім, легендарними композиціями відомого гурту та новими авторськими піснями молодих виконавців. Можливо, за кілька років ми вже охоче будемо купувати квитки на концерти зірочок  #найкращого_факультету_галактики, які наразі тільки починають свій творчий шлях.

Нечипоренко Вікторія, студентка групи СР-91

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.