Дата публікації:
18 березня 2024
Кількість переглядів:
168
Поділитися:

Факультет ІФСК СумДУ відзначає свій 24-й День народження.  Вже дорослий, але ще зовсім молодий наш факультет рухається вперед, росте й розвивається. Студенти говорять, що ІФСК – #найкращий_факультет_галактики. Чому – пояснюють у привітаннях:

– Вступ на факультет ІФСК СумДУ відкрив для мене багато перспектив для самореалізації. Наш факультет дуже активний, кожному зі студентів надається можливість знайти себе, розкрити власні творчі та наукові здібності. ІФСК – як велика, дружня родина, яка підтримує одне одного. Хочу сказати, що ніколи у своєму житті не зустрічала таких комунікабельних і творчих людей. Звісно, я дуже захоплююся нашими викладачами, талановитими студентами, які постійно беруть участь у різних заходах та підвищують рейтинг ІФСК. Це найкращий факультет галактики, який дає шлях у майбутнє кожному з нас! – зазначила студентка-журналістка  Вікторія ВАКІНА.

– ІФСК для мене це про єднання, дружбу, підтримку, мега крутих, творчих, активних та ідейних людей. Навчатись на цьому факультеті – одне задоволення, оскільки викладачі зацікавлені в тому, щоб студенти постійно розвивались і дуже часто пропонують брати участь у різних активностях. Органи студентського самоврядування роблять все для того, щоб залишити частинку ІФСК в наших серцях назавжди, організовують купу крутих заходів. Я бажаю нашому факультету ще більшого розвитку, а його студентам натхнення щодня робити факультет кращим, – висловилася студентка спеціальності «Соціальна робота» Альона КУДАКОВСЬКА.

– Факультет, його викладачі та студенти надихають мене на нові звершення й надають наснаги працювати над собою. Нашому факультету хочу побажати й надалі вкладатися в розвиток його прекрасних студентів, які й роблять його найкращим у галактиці, – поділилася думками студентка-філологиня Анжеліка КАЛЬЧЕНКО.

– Я навчаюся першому курсі, але вже можу сказати кілька слів про наш факультет. По-перше, у нас багато цікавих і корисних дисциплін, а ще – заняття з native speaker. Думала, що викладачі будуть суворі, серйозні, але рада, що це не так. Хоч ми і навчаємось онлайн, але я часто бачу, як мій факультет створює якісь заходи: вечірки, квести, вечір кіно, і я дуже вдячна, адже саме зараз, у такий складний час, це всім дуже потрібно. Доволі часто спостерігаю, як всі підтримують, допомагають одне одному у вирішенні проблем і це ще один доказ, що ми всі – сім'я. Тож я можу з упевненістю сказати, що це – найкращий  факультет галактики! Бажаю всім віри, наснаги та натхнення творити безліч крутих подій для наших студентів та тих, хто вже думає вступати на наш факультет, – студентка спеціальності «Середня освіта» (Англійська мова і література) Олександра НОВОБРАНЕЦЬ.

– День факультету ІФСК – важлива та символічна дата для нас усіх. Цей день відзначається не лише як вшанування історії та досягнень нашого факультету, але й як святкування нашої єдності, дружби та спільних прагнень до розвитку. Я пишаюся нашим факультетом, його талановитими студентами, відданими викладачами та працьовитими співробітниками. Хочу подякувати кожному за ваші зусилля, відданість та ентузіазм. Нехай факультет ІФСК продовжує процвітати, розвиватися та досягати нових вершин! – висловила привітання студентський декан Марина ТКАЧЕНКО.

– Наш факультет – це дійсно велика родина. У ці непрості часи ми підтримуємо одне одного, розвиваємося, разом досягаємо перемог. Наші студенти та викладачі щодня доводять, що попри всі труднощі, життя триває – і кожне наше досягнення – це внесок у майбутню велику перемогу! Бажаю усім студентам, аспірантам, викладачам та співробітникам факультету ІФСК СумДУ сили та впевненості у собі, людях, котрі поруч, у завтрашньому дні. Бажаю наснаги та невичерпної енергії. Наш факультет – найкращий у галактиці, бо ми щодня робимо його таким. Нехай він і далі розвивається, досягає нових вершин і збирає таких розумних, креативних і талановитих людей, – підсумувала декан факультету Олена СУШКОВА.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.