Дата публікації:
05 березня 2024
Кількість переглядів:
111
Поділитися:

Студенти факультету ІФСК СумДУ організували благодійний бал-маскарад «Містерія Масок» для мешканців міста Суми. Захід відбувся 2 березня в МЦ «Романтика». Спільно зі студентським самоврядуванням факультету до організації події долучилися Арт-простір «Погріб», спільнота «Суми майбутнього», ГО «Ліга змін» та МЦ «Романтика».

«Дивовижно, як просте бажання нашої студентки перетворилося у вишуканий бал із такою метою – збором коштів для нашого війська. Попри те, що організація заходу стала викликом для нас, сам бал пройшов ідеально. Позитивні коментарі гостей дуже тішать мене, а думка, що нашими зусиллями був закритий черговий збір – гріє щосекунди», – розповіла перший заступник студентського декана факультету ІФСК Анжеліка КАЛЬЧЕНКО.

«Дуже радий, що зміг долучитися до такої справи. Це було справді недаремно. Приємно отримати такий цінний досвід та приголомшливий фідбек від аудиторії!», – зазначив один із організаторів балу-маскараду Владислав САГЕР.

«Сама організація балу була дуже класна. Мені сподобався ведучий, танцювальні майстер-класи, смачний фуршет і запрошені гурти. Загалом, я насолодилась вечором», – поділилася емоціями учасниця заходу Олександра КОТОВА.

Під час благодійного балу було зібрано близько 45 тис. грн. Усі зібрані кошти переведено на підтримку Збройних сил України.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.