Дата публікації:
29 лютого 2024
Кількість переглядів:
63
Поділитися:

21 лютого студентське самоврядування факультету ІФСК СумДУ спільно з викладачкою факультету ТеСЕТ Вірою Фалько ініціювали та провели лекцію, присвячену цілям сталого розвитку ООН. 

Пані Фалько поділилась короткою історією походження та розвитку ідей стратегії сталого розвитку, а також розповіла про їхнє сьогоднішнє становище. Зокрема, вона зосередила увагу на завданнях кожної з 17 цілей та засобах досягнення позитивного результату, на яке розраховує світ до 2030 року. 

– Дякую Вірі Володимирівні та студентському самоврядуванню за ініціативу! Я планую подати заявку на конференцію зі сталого розвитку в Познані, і ця лекція допомогла краще зрозуміти роботу стратегії та обрати сферу, в якій я хочу розвивати свою подальшу наукову діяльність, – поділилась враженнями першокурсниця спеціальності «Філологія» Катерина Сотнікова.
Студентський декан факультету ІФСК Марина Ткаченко також прокоментувала захід:

– На мою думку, тема сталого розвитку сьогодні чи не найбільш актуальна для вивчення. Ми з командою прагнемо й надалі розвивати цю тему серед наших студентів й посилювати сталість у нашій роботі й розвитку самоврядування. 

Захід став корисним для учасників, адже вони мали нагоду не лише дізнатися більше про історію ідеї сталості, але й зрозуміти, які завдання постали перед людством наразі і якими засобами можна досягти спільної мети – зберегти планету для наступних поколінь.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.