Дата публікації:
27 лютого 2024
Кількість переглядів:
99
Поділитися:

Викладачі факультету ІФСК СумДУ взяли участь у суддівстві ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України (МАН).

Захід проходив на базі СумДУ з 20 до 23 лютого та зібрав юних дослідників із Сумської області, що представили 311 робіт у різних напрямах наукових знань.

Представники факультету ІФСК працювали у п’яти секціях конкурсу-захисту.

У журі секції «Німецька мова та німецькомовна література» працювали  – доцентки кафедри германської філології Лариса Щигло та Діана Мовчан.

Роботи секції «Зарубіжна література» оцінювали професорка кафедри журналістики та філології Ірина Жиленко та асистентка цієї ж кафедри Олена Іщенко.

Із проєктами юних журналістів знайомилися доцентка кафедри журналістики та філології Тетяна Ковальова та асистентка Марина Садівнича.

Секцію «Психологія» представляли старший викладач кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Наталія Теслик та доцент Сергій Ніколаєнко.

У секції «Філософія. Соціологія. Релігієзнавство» працювали професор кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Андрій Лебідь і доцентка Людмила Теліженко.

Захисти, які судили представники факультету ІФСК, відбувалися в різні дні конкурсу, але усі члени журі відзначають актуальність порушених тем і творчий підхід до виконання робіт, а ще – сподіваються, що переможці та учасники конкурсу оберуть саме #найкращий_факультет_галактики для продовження своїх наукових пошуків. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.