Дата публікації:
26 лютого 2024
Кількість переглядів:
92
Поділитися:

20 лютого заступник декана факультету ІФСК СумДУ із заочної, дистанційної форм навчання Олена Назаренко взяла участь у робочому візиті до коледжів міста Конотоп.

До групи представників СумДУ також увійшли проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бріжатий, директор центру заочної, дистанційної та вечірньої форми навчання Станіслав Мелейчук, заступник директора ЦЗДВН з профорієнтаційної роботи та інформатизації Ярослав Решетняк та колеги з інших факультетів СумДУ.

Під час зустрічі випускники коледжів дізналися про аспекти вступної кампанії у 2024 році, ознайомилися з перспективами продовження навчання за вже отриманою спеціальністю та можливостями перехресного вступу до СумДУ за всіма спеціальностями та формами навчання.

Олена Назаренко представила студентам Відокремленого структурного підрозділу Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ та Відокремленого структурного підрозділу Класичного фахового коледжу СумДУ спеціальність 031 «Соціальна робота» на факультеті ІФСК, розказала про переваги навчання та перспективи, які відкриваються перед випускниками після отримання диплому СумДУ та студентами в процесі навчання.

#найкращий_факультет_галактики чекає нових здобувачів у своїй дружній родині.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.