Дата публікації:
26 лютого 2024
Кількість переглядів:
96
Поділитися:

Доцент кафедри іноземних мов та лінгводидактики факультету ІФСК СумДУ Ірина Ляшенко відвідала дводенний тренінг від Г’ю Деллара, британського викладача та автора з методики викладання англійської мови.  

Захід відбувся 24-25 лютого у Львові й зібрав понад 200 викладачів англійської мови з усієї України. Подія була спільно організована TESOL-Ukraine та Lexical Lab, і охоплювала такі теми, як вивчення лексики, граматики, використання вправ підручника та важливість перегляду та повторного використання саме з лексичним підходом.

 – Г’ю Деллар – фантастичний оратор, сповнений харизми, що може захопити аудиторію своєю чарівною грою голосу й інтонаціями, блискучим гумором і великою кількістю прикладів зі свого викладацького досвіду, а також своїми професійними пропозиціями, які є справжніми перлинами для початківця в EFL і для найкращого професіонала. Два дні тренувань були наповнені абсолютно позитивними емоціями, вибухами сміху, невідривними очами до спікера, хапанням за кожне слово, відчуттям спокою та перемоги. Г’ю Деллар працював на повну силу, навіть далеко за рамки встановленої раніше програми, і спонукав усіх учасників практикувати очевидну роботу, орієнтовану на результат, – поділилася враженнями від тренінгу Ірина Ляшенко.

Представниця факультету ІФСК СумДУ впевнена, що методика, запропонована на тренінгу, дає найкращі результати у навчанні, оскільки вона повністю орієнтована на студента й базується на попередньому засвоєнні словникового запасу, що сприяє подальшому ефективному опрацюванню навчального матеріалу. Крім того, такий підхід розвиває навички усного мовлення та мотивує більше спілкуватися англійською.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.