Дата публікації:
24 січня 2024
Кількість переглядів:
123
Поділитися:

Кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ в співпраці з виконавчим партнером Міжнародної організації з міграції (МОМ) «Центром громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» організували тренінги для психологів і фахівців та фахівчинь соціальних закладів.

Мета заходів – поглибити навички надання інклюзивної  психосоціальної підтримки у кризових умовах. Серед учасників проєкту також – здобувачі вищої освіти з психології та соціальної роботи.

Під час тренінгу, що відбувся на базі СумДУ 22 січня, тренерка програми Маріана МАРИІНЕЗ обговорила з учасниками такі питання: Як організувати безбар’єрні психологічні та соціальні послуги для осіб з інвалідністю в умовах війни? Що таке міжнародні та гуманітарні стандарти у наданні соціопсихологічної підтримки для різних груп населення? Які методи роботи та що мають знати психологи й фахівці з соціальної роботи для інтеграції інклюзивних методів у своїй діяльності?

Проєкт реалізується за підтримки Foreign, Commonwealth & Development Office  у шести громадах Сумської області та передбачає розбудову експертної мережі для ефективного надання соціопсихологічноі підтримки населенню. Заходи у межах проєкту розраховані на три місяці, ними передбачено надання допомоги понад дев’яти тисячам жителів області.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.