Дата публікації:
14 січня 2024
Кількість переглядів:
215
Поділитися:

12 січня #найкращий_факультет_галактики відвідали учні одинадцятого класу Сумської спеціалізованої школи №17. Під час візиту школярі занурились в чарівну атмосферу тематичної квест-кімнати «Абітурієнт і таємниця Істинного Факультету Світових Ключів».

Організаторами заходу стали заступниці декана факультету ІФСК з профорієнтаційної роботи Антоніна ПРОКОПЕНКО та виховної роботи Анна ЗІНЧЕНКО, а також – студенти різних спеціальностей факультету.

За легендою до квесту Істинний Факультет Світових Ключів (ІФСК) приховує ключі до великої таємниці – вибору майбутньої спеціальності, тож учасники квесту мали розгадати загадки, щоб зібрати ключі, які відкриють таємницю.

Школярі-учасники заходу були в захваті від запропонованих завдань і знайомства з #найкращим_факультетом_галактики. Вони повністю занурилися в квест і намагалися виконати всі завдання якнайкраще й якнайшвидше.

Та не тільки школярам квест приніс задоволення. Студенти-організатори отримали не менш позитивні враження від заходу:

– Було цікаво проводити захід наживо і взаємодіяти з майбутніми абітурієнтами. Спостерігати за тим, як вони проходять квест, і розуміти, що ти теж до цього доклав руку, було незабутньо, – розповіла майбутня психологиня Софія РОМАНЕНКО.

– Було дуже цікаво розробляти квест, а коли бачиш як учасники насолоджуються грою, розумієш, що це недаремно. Це надихає на нові ідеї та підходи до інших заходів. Дуже радий, що абітурієнтам сподобалось, – зазначив студент-філолог Владислав САГЕР.

– Я отримала купу емоцій при підготовці квесту і далі. Було цікаво споглядати, як абітурієнти вирішували завдання, в кожної групи був різний підхід, – поділилася емоціями першокурсниця-журналістка Олена ЛОБАНОВА.

Наші студенти знають, що #найкращий_факультет_галактики – це місце, де відкривається безліч таємниць, і кожен має можливість отримати ключі до успіху в обраній справі. Сподіваємось, що й серед учасників квесту багато тих, хто відкриватиме таємниці своєї спеціальності разом із ІФСК.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.