Дата публікації:
05 грудня 2023
Кількість переглядів:
170
Поділитися:

Випускниця спеціальності «Філологія» факультету ІФСК СумДУ Ірина Куц поділилася зі слухачами студентського країнознавчого гуртка Офіс подорожей досвідом роботи у Великобританії. Захід відбувся 22 листопада під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени НАЗАРЕНКО.

Гостями зустрічі стали студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності «Філологія», їхній куратор Антоніна ПРОКОПЕНКО, професорка Ірин КОБЯКОВА та старша викладачка Олена ОВСЯНКО.

Ірина Куц наразі працює контролером із якості продукції в британській компанії (м. Ньюпорт). Вона розповіла про особливості життя у Великобританії, відмітила привабливість неймовірних пейзажів країни, і відзначила привітність та дружелюбність людей. Попри високий рівень знання мови, вона розповіла про складнощі комунікації:

– Спілкування з носіями значно відрізняється від англійської, яку ми звикли бачити в книгах. Але не варто цього лякатися, все приходить із досвідом, – запевнили випускниця.

Також Ірина розповіла про можливості працевлаштування в Англії і наголосила, що знання мови значно збільшують шанси, проте треба мати правильно складене резюме. Під час співбесіди англійські працедавці уважно слухають відповіді, тому слід гарно підготуватися. Також Ірина закликала студентів брати участь в академічній мобільності, бо це точно того варте, нові країни – нові можливості та безцінний досвід.

Офіс подорожей із нетерпінням чекає на нові зустрічі.

Альона Калайда, студентка групи ПР-21

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.