Дата публікації:
06 листопада 2023
Кількість переглядів:
157
Поділитися:

4 листопада Школа Європейських мов під керівництвом викладачки кафедри германської філології Олени Назаренко та старшої викладачки Антоніни Чепелюк гостинно зустріла слухачів, котрі виявили бажання віддати годинку свого суботнього часу, щоб прокачати навички розмовної англійської та німецької мов.

Переважну частину слухачів цього року склали студенти СумДУ, які вирішили паралельно із навчанням за власним професійним спрямуванням, підняти свої мовні скіли на абсолютно новий рівень.

Перша зустріч цього року розпочалась із промови викладачки Олени Назаренко та  старшого викладача Антоніни Чепелюк, які привітали слухачів із відкриттям, представили студентів 4 курсу спеціальності «Філологія», які в рамках своєї педагогічної практики викладатимуть в ШЄМ, та побажали всім натхнення й успіхів.

Після цього розпочалися справжні веселощі – урочисте право викладати було передано студентам і відбулося ближче знайомство зі слухачами. Але, звичайно ж, знайомились оригінально. Альона Ніколенко, студентка групи ПР-01, відповідальна за англійську мову, та Ангеліна Глухова, за німецьку, запропонували учасникам подумати, із якими напоями вони себе асоціюють. Таким чином усі трішки розважилися та повністю занурилися в дружню атмосферу. Наступним кроком лагідної британізації стало відкриття секретів англійського сленгу для опису характеру людини. Наші студенти 4 курсу з великим задоволенням розкривали цікавинки іноземних мов і люб’язно ділилися ними зі всіма охочими.

Європа нарешті відчинила для українців свої широкі двері, залишилося лише збудувати мовний місток до них, а з цим завжди раді допомогти студенти нашої Школи Європейських Мов!

P.S. заняття абсолютно безкоштовні і будуть проводитися кожної суботи о 10 ранку.

Тож реєструйтесь на курси (електронна адреса для запису Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та слідкуйте за нами в соціальних мережах за посиланнями: https://www.facebook.com/gfsumdu, https://www.instagram.com/sumdu_gf/?igshid=1ohmi6eyerimd, https://t.me/joinchat/AAAAAEYtk4-bp6k76PMo6w

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.