Дата публікації:
06 листопада 2023
Кількість переглядів:
201
Поділитися:

Зомбі, відьми, вампіри та інші герої фільмів жахів нещодавно завітали до факультету ІФСК СумДУ, адже студенти #найкращого_факультету_галактики святкували Гелловін.

Гелловін – відносно нове для українців, але вже доволі популярне свято, тому студентське самоврядування факультету ІФСК скористалося нагодою організувати костюмовану вечірку для студентів. Із організацією простору вкотре допомогли друзі з «Погребу». Зали прикрасили «страшенно красиво», аби гості сповна відчули атмосферу свята. На вході відвідувачі мали змогу придбати лотерейний квиток. Студентське самоврядування об’єднало приємне з корисним: учасники гарантовано вигравали подарунки, а кошти з лотереї стали донатом для локального збору. Далі на всіх чекали смаколики та різноманітні зони відпочинку: відвідувачі могли перевірити свою стійкість, стоячи на цвяхах, провести час у компанії за настільними іграми та дартсом, потанцювати у запальному колі під виступ гурту «Какерлакен». Ну і звісно, куди ж без конкурсів? Студенти очищували ауру часником, створювали живих мумій та обирали найкращий костюм.

– Мені сподобався Гелловін! Раніше я його майже не відмічала, вечірка у такій тематиці в мене вперше. Це було круто, у всіх були такі оригінальні костюми!,  – поділилася враженнями першокурсниця-філологиня Поліна КУЧМЄЄВА.                              

Окрім студентів факультету ІФСК на «шабаш» завітали й гості з інших факультетів. Дмитро ЯКИМЕНКО, студент факультету ТеСЕТ, розповів про свої емоції від вечірки:

– Гелловін від ІФСК один із найкращих університетських заходів. Була неймовірна атмосфера, цікаві конкурси, гарна музика та смачна їжа. Особливий захват був від неповторних костюмів, що додавали антуражу. Дуже вдячний команді студентського самоврядування факультету ІФСК за можливість гарно провести вечір та познайомитись із неймовірно крутими людьми.

#найкращий_факультет_галактики вкотре об’єднує університетську родину разом та чекає всіх на наступних заходах!

Юлія Колодич, студентка групи ЖТ-31

Фото – Влад Пономаренко

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.