Дата публікації:
02 листопада 2023
Кількість переглядів:
218
Поділитися:

1 листопада факультет ІФСК СумДУ зустрічав абітурієнтів на Дні відкритих дверей. Під час заходу майбутні студенти мали нагоду поспілкуватися з представниками випускових кафедр, а також – виконати завдання від різних спеціальностей та отримати заліки.

На локації від кафедри журналістики та філології гостям Дня відкритих дверей пропонували записати стендап на камеру та відчути себе в ролі редакторів – виправити наявні в тексті помилки. Кафедри германської філології й іноземних мов та лінгводидактики влаштували абітурієнтам квіз із перекладу фразових дієслів англійської мови. Кафедра психології, політології та соціокультурних технологій, яка представляла спеціальності «Психологія» та «Соціальна робота», організувала на своїй локації вікторини з розпізнавання емоцій і визначення майбутньої професії.

Після складання заліків гості Дня відкритих дверей відвідали інформаційну зустріч, де поспілкувалися із деканом факультету Оленою СУШКОВОЮ, завідувачами випускових кафедр Володимиром САДІВНИЧИМ, Світланою БАРАНОВОЮ, Наталією ТАЦЕНКО та Андріаною КОСТЕНКО, а також представницями студентського самоврядування Мариною ТКАЧЕНКО та Анжелікою КАЛЬЧЕНКО.

–  Наразі у вас дуже відповідальний період життя – потрібно обрати ту спеціальність, із якою пов’язати своє майбутнє. Факультет ІФСК – креативний, творчий, це потужна гуманітарна складова Сумського державного університету. Велика увага на нашому факультеті приділяється практичній стороні підготовки – на кожній кафедрі працюють фахівці-практики, які діляться своїм досвідом зі студентами, є значна матеріально-технічна база. Тож віримо, що скоро закінчиться війна, і ми повноцінно повернемося в аудиторії, – зазначила Олена СУШКОВА.

Факультет ІФСК СумДУ щиро вдячний абітурієнтам за їх активність і цікавість. Бажаємо кожному з них знайти свою стежку в житті та крокувати нею гордо й упевнено. Чекаємо на нових студентів у нашій університетській родині!



Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.