Дата публікації:
23 жовтня 2023
Кількість переглядів:
208
Поділитися:

Із нагоди Дня рекламіста, який традиційно відзначається 23 жовтня, викладачі факультету ІФСК СумДУ провели гостьову бінарну лекцію для студентів Сумського фахового коледжу економіки та торгівлі.

Ярослав ЯНЕНКО, доктор наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики та філології СумДУ, практик із 15-річним досвідом роботи в рекламі у своїй частині лекції «Сучасне рекламне повідомлення» сконцентрував увагу на характері та змістові рекламних повідомлень на різноманітних носіях – на телебаченні, у соціальних мережах, зовнішній рекламі, поліграфії тощо.

Іншу частину лекції «Таргетована реклама в культурній сфері та політиці» провела Валентина ОПАНАСЮК, кандидат політичних наук, доцент кафедри психології політології та соціокультурних технологій СумДУ. Опираючись на досвід просування заходів на сайтах і в соціальних мережах, вона звернула увагу на перспективність таргетованої реклами, особливості її застосування в політичній сфері, а також у культурних і креативних індустріях. Орієнтуючись на аудиторію, лектор зупинилася на ролі маркетингу в рекламі, підходах, технологіях і методах просування реклами в готельно-ресторанному бізнесі.

Також для слухачів бінарної лекції, – студентів третього курсу спеціальностей «Маркетинг» та «Готельно-ресторанна справа» Сумського фахового коледжу економіки та торгівлі, – викладачі запропонували ознайомлення з освітніми програмами факультету ІФСК СумДУ, що могло зацікавити студентів, які у майбутньому бачать себе у сферах реклами, журналістики, менеджменті соціокультурної діяльності, у політичній аналітиці тощо.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.