Дата публікації:
20 жовтня 2023
Кількість переглядів:
254
Поділитися:

Представники факультету ІФСК СумДУ взяли участь у профорієнтаційних заходах, організованих Центром заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання Сумського державного університету.

16 жовтня відбулась онлайн-зустріч зі студентами спеціальності «Журналістика» Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського (Вінницька область). 

Присутній на зустрічі завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ, Голова правління Сумської обласної організації НСЖУ Володимир САДІВНИЧИЙ подякував присутнім за інформаційну стійкість у непростих умовах війни, побажав студентам зробити правильний вибір подальшого професійного шляху, а також – перемоги.

Асистентка кафедри журналістики та філології Марина САДІВНИЧА надала майбутнім абітурієнтам інформацію про кафедру, освітні програми, наукову та навчальну діяльність, перспективи працевлаштування, проєкти та активності, що реалізуються в межах практико-орієнтованого навчання, а також познайомила студентів із цікавими подіями з життя кафедри.

18 жовтня Марина САДІВНИЧА разом із представниками інших кафедр та Центру заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання СумДУ мала нагоду наживо поспілкуватися зі студентами Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка (Чернігівська область). У межах профорієнтаційної поїздки було проведено дві зустрічі – зі студентами других та четвертих курсів.

Присутніх на заході зацікавили можливості, що надає кафедра журналістики та філології СумДУ, про що свідчила велика кількість запитань. Студентів цікавили особливості різних форм навчання, вартість, можливість поселення у гуртожитку, додаткові послуги, що надає університет, а також перспективи поєднання навчальної та професійної діяльності.

 #найкращий_факультет_галактики чекає студентів із Бару та Прилук на навчання!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.