Дата публікації:
13 вересня 2023
Кількість переглядів:
215
Поділитися:

9 вересня кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ зібрала для традиційного знайомства першокурсників спеціальностей «Психологія» та «Соціальна робота», магістрантів спеціальності «Політологія», а також студентів-другокурсників, котрі вступили цьогоріч.

Під час заходу присутні поспілкувалися з викладачами, співробітниками кафедри та одногрупниками, дізналися про особливості навчання, можливості наукової, міжнародної, громадської та культурної діяльності.

Після офіційної частини знайомства, студенти взяли участь у «квесті», під час якого відвідали секції кафедри, Центр досліджень регіональної безпеки, Центр соціальних досліджень, Гендерний ресурсний центр, Психологічну службу та інші локації університету, а також виконали низку творчих та інтелектуальних завдань.

– Сподіваємося, що такий активний і цікавий початок навчального року вмотивує студентів на плідну та цікаву роботу, – зазначила завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Андріана КОСТЕНКО.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.