Дата публікації:
06 липня 2023
Кількість переглядів:
472
Поділитися:

1 липня стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти. На базі СумДУ діють два консультаційні центри, де кожен абітурієнт може отримати допомогу. Працюють там і представники факультету ІФСК.

Наступний етап вступної кампанії – прийом заяв вступників, який розпочнеться 19 липня і триватиме до 18:00 31 липня. Згідно з цьогорічними умовами вступу, абітурієнти можуть подати 5 заяв до різних закладів вищої освіти на бюджету форму навчання і окремо 15 на контрактну.

Для тих, хто вступає до магістратури в правилах вступної кампанії є певні зміни. А саме, заяви вступника потрібно подати у період із 31 липня до 18:00 21 серпня. Далі – скласти фахові іспити (ЄВІ, ЄФВВ), які відбуватимуться в період із 23 червня до 21 липня. Важливо, що цього року реєстрація на вступні випробування відбуваються виключно через особистий кабінет.

Для студентів, котрі зараз перебувають на особливо небезпечних територіях передбачені певні умови вступу, з якими можна ознайомитися на сайті Сумського Державного Університету в розділі «Вступ 2023» або звернутися до приймальної комісії закладу.

Усі охочі вступити до великої сім’ї факультету ІФСК СумДУ можуть обрати серед 5 спеціальностей бакалаврату (061 Журналістика, 035 Філологія, 014 Середня освіта, 053 Психологія, 231 Соціальна робота) та 4 спеціальності магістратури (053 Психологія, 035 Філологія, 052 Політологія, 061 Журналістика). Спеціальності, що пропонує #найкращий_факультет_галактики, є наразі дуже актуальними, оскільки окрім всього іншого, вони передбачають формування критичного мислення, отримання навичок медіаграмотності, комунікації, розуміння суспільних і політичних процесів, що відбуваються в країні та світі, психологічну підготовку.

Процес реєстрації електронних кабінетів відбувається доволі активно, про що свідчить присутність абітурієнтів у приймальній комісії СумДУ. Майбутні студенти охоче звертаються за допомогою – відбувається і реєстрація електронних кабінетів, і зарахування пільг для осіб із особливими умовами вступу.

Відповідальний секретар відбіркової комісії факультету ІФСК Олена Бондаренко наголошує:

– Потрібно бути максимально уважними щодо строків реєстрації електронних кабінетів і подання заяв, а також бути уважними при встановленні в заяві пріоритетності закладів вищої освіти, оскільки від цього вибору залежить ваше майбутнє.

Отже, вступ 2023 триває, і #найкращий_факультет_галактики з нетерпінням чекає на молодих і талановитих ентузіастів, котрі наповнять наше студентське життя яскравими ідеями й цікавими думками!

Кирило Бодарєв, студент групи ЖТ-12

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.