Дата публікації:
02 липня 2023
Кількість переглядів:
308
Поділитися:

Представниця факультету ІФСК – викладачка кафедри мовної підготовки іноземних громадян Інна Левенок здобула перемогу в номінації «Науковий гурток» Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року 2022» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України. 

Її авторський науковий гурток «Українськомовна хаб-лабораторія Ukr.Lang.Laboratory for foreign students» у соціальній мережі Facebook функціонує у межах ґрантового проєкту ERASMUS+ Модуль Жан Моне «Європейські цінності міжкультурного діалогу в галузі освіти: міждисциплінарний та інклюзивний підходи – EUROVALID». За результатами відкритого голосування науковий гурток Інни Левенок отримав найбільшу кількість голосів серед учасників номінації (583 голоси з різних куточків світу) та високі бали конкурсної комісії. 

Із рейтингом номінантів можна ознайомитися на офіційному сайті Ради молодих вчених при МОН України.  .

Інна Сергіївна Левенок увійшла до 100 кращих молодих учених року 2022 за результатами конкурсу і отримала переможне Свідоцтво лауреата та пам'ятну нагороду від Ради молодих вчених при МОН України.

Факультет ІФСК СумДУ вітає Інну Левенок із перемогою та бажає подальших професійних звершень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.