Дата публікації:
14 червня 2023
Кількість переглядів:
457
Поділитися:

Старша викладачка кафедри германської філології, заступниця декана факультету ІФСК СумДУ з міжнародної діяльності Алла Красуля взяла участь у 17-й Літній школи JTELSS23 Європейської асоціації навчання з використанням технологій (European Association of Technology Enhanced Learning, EATEL).

Захід відбувався у Ла Манга (Іспанія) з 3 до 10 червня, у тісній співпраці та за організаційної підтримки кафедри інформаційно-комунікаційної інженерії факультету комп’ютерних наук Університету Мурсії, Іспанія. Учасниками школи стали 95 дослідників із різних країн ЄС.

Тема воркшопу Алли Красулі була «21st Century (4Cs) Skills Development Through EduTech Integration: 21-Day Challenges». Програма Школи складалася не лише із навчальних тематичних воркшопів, але й була багата на екскурсії мальовничими місцями, а також пропонувала учасникам низку неформальних заходів для нетворкінгу.

– Щиро дякую EATEL за таку змістовну подію, а Ризькому технічному університету, Латвія, де я перебуваю на академічній мобільності як запрошений доцент, – за організаційну підтримку моєї участі у цьому заході. Варто зауважити, що я була єдиною учасницею з України. Тож, відчувала відповідальність та зацікавленість до Сумського державного університету та нашої країни у цілому. Радію тому, що зможу впровадити низку інноваційних методів викладання у навчальний процес, – поділилася враженнями Алла Красуля.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.