Дата публікації:
13 травня 2023
Кількість переглядів:
247
Поділитися:

Студенти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ відвідали онлайн-зустріч із засновницею та директоркою рекламно-виробничої компанії «Bingo» Тетяною Купрійчук.

Зустріч гостя почала із запитань до студентів: що саме вони хочуть почути, що цікаво?

Кожен шлях починається з маленьких кроків, тож і учасників заходу цікавило те, як розпочиналася історія компанії. Тетяна Купрійчук розповіла про свої перші місця роботи, заснування компанії «Bingo», співпрацю з першими клієнтами та подальший розвиток. Гостя наголосила, щоб отримати довіру клієнта, потрібно вчитися правильно домовлятися, турбуватися за замовлення клієнта та головне – бути людиною.

Також директорка «Bingo» надала студентам багато цікавої інформації про особливості створення рекламної продукції, продемонструвала результату роботи дизайнерів та майстрів компанії.

Найцікавішою частиною зустрічі стала екскурсія на виробництво. Майбутні журналісти та рекламісти змогли побачити різноманітні куточки компанії, а також продукцію, що чекає свого часу появи перед споживачем: календарі, запрошення, листівки, акрилові об’ємні фігури та букви, вироби з дерева тощо.

Враженнями від екскурсії поділилася студентка Анастасія Лутченко:

– Пані Тетяна розповіла нам не тільки про рекламні проєкти, а ще продемонструвала закулісне життя виробничого цеху. Після онлайн-подорожі відчуваю себе так, ніби дійсно відвідала рекламно-виробничу компанію «Bingo».

Зацікавили студентів і особливості процесу створення різноманітної рекламної продукції:

– Це була чудова зустріч. Особливо мене вразила методика вироблення рекламних вивісок із акрилу «День і ніч». А ще я нарешті дізналася як робляться дорожні знаки та попередження про небезпеку, – зазначила другокурсниця Анастасія Маслакова.

Наприкінці зустрічі засновниця рекламно-виробничої компанії повідомила, що чекає у своєму офісі на практикантів. Наголосила:

– Доля любить сміливість. Не треба боятися, треба брати й робити. Моя порада: якщо ви щось бажаєте, обов’язково виписуйте свої плани. І йдіть до них. Треба діяти кожного дня!

Жанна Мартищенко, студентка групи ЖТ-12

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.