Дата публікації:
23 квітня 2023
Кількість переглядів:
212
Поділитися:

#найкращий_факультет_галактики гостинно зустрів майбутніх студентів під час Дня відкритих дверей, що відбувся на базі головного кампусу СумДУ 22 квітня.

Цьогоріч захід зібрав рекордну кількість відвідувачів. Людно було й біля інформаційного куточку із жовтими прапорцями, де учні 10-11 класів, студенти коледжів та батьки могли отримати повну інформацію про спеціальності та освітні програмами факультету ІФСК.  

Після завершення загальної офіційної частини заходу, гості традиційно розподілилися на групи за факультетами та інститутами, щоб у спокійній обстановці, без галасу й метушні поспілкуватися з представниками обраного напряму.

Вітаючи майбутніх журналістів, філологів, психологів та соціальних представників декан Олена Сушкова зазначила, що ІФСК вирізняється з-поміж інших факультетів та інститутів університету своєю креативністю, творчістю, гуманітарною складовою. Вона побажала гостям заходу зваженого й усвідомленого вибору та представила завідувачів випускових кафедр.

– У вас розпочинається дуже серйозний період, коли ви маєте обрати ту освітню програму, із якою пов’язати життя, – підкреслила Олена Сушкова.   

Про особливості навчання на різних спеціальностях факультету відвідувачам розповіли Ірина Кобякова, Володимир Садівничий, Ніна Світайло та Наталія Таценко. Також гості заходу мали можливість поставити запитання щодо особливостей вступної кампанії заступниці відповідального секретаря приймальної комісії СумДУ Інні Сипченко.

Із хвилюванням та зацікавленістю розпитували майбутні студенти та їхні батьки про особливості вступу й навчання на факультеті ІФСК. Дехто з юних гостей ще обирає майбутню професію і завітав на День відкритих дверей, щоб познайомитися з різними можливостями, а дехто вже визначився і тепер цілеспрямовано готується до вступу в СумДУ.

Наприклад, гостя Дня відкритих дверей Олександра розповіла, що давно цікавиться журналістикою, і радіє тому, що в її рідному місті є такий престижний університет, де можна отримати омріяну професію:

– Я давно обрала для себе СумДУ. Але сьогодні, після того, як побачила його матеріально-технічну базу та поспілкувалася з викладачами, захотіла вступити сюди ще більше, – повідомила дівчина.

#найкращий_факультет_галактики радіє можливості познайомитися з майбутніми студентами та сподівається, що знайомство переросте в довгу та міцну дружбу! Обирай професію! Обирай майбутнє! Обирай ІФСК!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.