Дата публікації:
12 квітня 2023
Кількість переглядів:
294
Поділитися:

8 квітня в магазині «Книгарня Є» відбулась презентація першої книги для дітей випускниці спеціальності «Філологія» факультету ІФСК СумДУ Юлії Лазуткіної.

Книга «Корсар, або пухнаста історія з кігтями» побачила світ у Видавництві Раіни Н. Анотація до твору розповідає, що це «Історія чорного-пречорного кота з грізним ім’ям та вразливим серцем. Наскільки непростою може бути доля кота, Корсарові випало дізнатися сповна. Спершу терпів знущання у цирку. А згодом мав скуштувати ще й гіркого безпритульного життя. Щоб вижити, Корсар мусить забути про свого внутрішнього пухнастика і «відростити пазурі». Він стане найзухвалішим котом у місті…».

Наразі Юлія Лазуткіна працює за фахом – перекладачем, а у вільний час пише оповідання та вірші. Один із поетичних творів Юлії розміщено в посібнику для 5-7 класів «Сучасна література рідного краю», рекомендованому Міністерством освіти і науки України для використання у навчальному процесі.

Факультет ІФСК СумДУ пишається своєю випускницею та бажає подальшого творчого розвитку й нових літературних досягнень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.