Дата публікації:
10 квітня 2023
Кількість переглядів:
236
Поділитися:

Магістрантка спеціальності «Політологія» факультету ІФСК СумДУ Зореслава Шеденко відвідала Штаб верховного головнокомандувача та Штаб-квартиру НАТО в Брюсселі.

Учасниками інформаційної зустрічі стали переможці радіомарафону, конкурсу есе та молоді люди, котрі вивчають політологію й міжнародні відносини.

Для відвідувачів із України організатори провели кілька брифінгів про історію створення НАТО, принципи організації, структуру, співпрацю з Україною, заходи з поліпшення комунікації між НАТО та громадськістю, енергетичну безпеку, реакцію Альянсу на війну в Україні, перспективи для партнерства, «Комплексний пакет допомоги для Україні».

Поїздка дала учасникам можливість познайомитися й поспілкуватися з представниками різних відділів НАТО, обговорити питання безпеки України та краще зрозуміти, як саме працює Альянс.

Зореслава розповіла, що завершився інформаційний візит оптимістично й натхненно:

– Це був той унікальний досвід, який не забудеться, мотивуватиме працювати над собою та розвивати свою країну, – підкреслила дівчина 

Факультет ІФСК СумДУ вітає Зореславу та сподівається, що досвід нашої магістрантки надихне інших проявляти активність у навчанні та громадській діяльності, шукати можливості для розвитку та не боятися відкривати для себе нові обрії.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.