Презентація МАГІСТРАТУРИ

07 травня 2024
Факультет ІФСК СумДУ запрошує на зустріч майбутніх магістрів спеціальностей:

Студентка факультету ІФСК – у трійці лідерів конкурсу «Міс СумДУ – 2024»

07 травня 2024
2 травня в стінах Сумського державного університету відбувся один із наймасштабніших і найяскравіших конкурсів року – «Міс СумДУ – 2024». За корону переможниці змагалося 8 студенток різних інститутів і факультетів, серед них – і представниця факультету ІФСК СумДУ – студентка першого курсу спеціальності «Журналістика» Катерина БУРЛЮК.

Завершився курс із академічного письма англійською для науковців із України та Чехії

04 травня 2024
Аспіранти факультету ІФСК СумДУ пройшли курс із академічного письма англійською мовою у межах спільного з чеським УПН проєкту «Платформа AgriSciences для розвитку науки в українських закладах вищої освіти».

Факультет ІФСК запрошує до магістратури

28 квітня 2024
27 квітня в Сумському державному університеті відбувся студентський форум «Вступ до магістратури: НЕскладний вибір». Учасниками заходу стали представники різних інститутів і факультетів університету, серед них – і представники факультету ІФСК СумДУ.

Усеукраїнська наукова конференція на факультеті ІФСК

27 квітня 2024
25 квітня на факультеті ІФСК СумДУ відбулася ХІ Всеукраїнська наукова конференція студентів, аспірантів та викладачів «Соціально-гуманітарні аспекти розвитку сучасного суспільства». Доповіді представили студенти, магістранти, аспіранти й викладачі Сумського державного університету, а також гості з інших закладів вищої освіти.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.