Малі жанри в українській та російській еміграційній прозі міжвоєнного двадцятиліття: компаративний дискурс: Монографія / І. Р. Жиленко. — Суми : СВС Панасенко І. М., 2018. — 428 с.

Монографія присвячена цілісно-системному вивченню малих художніх жанрових форм української та російської еміграційної літератур міжвоєнного двадцятиріччя у порівняльному аспекті. На багатому фактичному матеріалі як уперше повернутих після довгого забуття текстів українських та російських письменників-емігрантів, так і творів відомих митців, чиї творчі набутки вилучалися з літературного процесу за часів тоталітаризму, досліджуються спільні та відмінні особливості літератур першої хвилі еміграції (1919—1939). Значна увага приділяється проблемно-тематичній спрямованості малої прози та її жанрово-стильовій типології. Для літературознавців, студентів, усіх, хто цікавиться взаємозв’язками української та російської літератур, літературною компаративістикою.

Режим доступу до ресурсу.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.