Дата публікації:
22 грудня 2019
Кількість переглядів:
431
Поділитися:

Керівник Центру досліджень регіональної безпеки факультету ІФСК СумДУ, кандидат політичних наук Микола Назаров став одним із авторів проєкту молодих учених, який пройшов конкурсний відбір на фінансування за рахунок коштів державного бюджету.

Відповідно до Наказу МОН України № 1529 від 09 грудня 2019 року, проєкт «Розробка методики взаємодії правоохоронних органів України щодо протидії легалізації злочинних доходів», підготовлений колективом молодих вчених ННІ права та факультету ІФСК, пройшов конкурсний відбір та з січня 2020 року отримуватиме державне фінансування. Керівник – доктор юридичних наук, доцент Олег Рєзнік.

Участь Миколи Назарова у проєкті полягатиме в проведенні аналізу чинного законодавства щодо протидії легалізації злочинних доходів, а також дослідженні європейського досвіду співпраці державних органів влади у протидії корупції.

Авторський склад звертається до всіх зацікавлених у нових знайомствах, співпраці та відкритому обговоренні. Свої ідей та пропозиції можна надсилати керівникові проекту Олегу Рєзніку – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Наукова діяльність є невід’ємною складовою життя факультету ІФСК СумДУ. Досвідчені науковці зацікавлені у передачі знань новому поколінню дослідників, активна ж співпраця досвіду та енергії молодості завжди дає визначний результат.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.