Дата публікації:
04 листопада 2019
Кількість переглядів:
660
Поділитися:

Викладачі та студенти факультету ІФСК СумДУ взяли участь у заходах, організованих у рамках Днів міжнародної співпраці, 23-24 жовтня 2019 року.

Два дні поспіль у СумДУ проходили виставки, презентації, тренінги та відкриті лекції з академічної мобільності, кращих практик виконання грантових проектів та розробки проектних ідей, відвідати які могли всі бажаючі. Тренерами та лекторами виступили науковці університетів Ірландії, Німеччини, Нігерії, Польщі, а також представники Американської та Британської ради.   

Під час урочистого відкриття заходу відзначили викладачів факультету ІФСК, які активно розвивають міжнародне партнерство, зокрема Аллу Красулю, старшого викладача кафедри германської філології, заступника декана з міжнародної діяльності, Олесю Єгорову, доцента кафедри германської філології, Миколу Назарова, старшого викладача кафедри психології, політології та соціокультурних технологій, керівника Центру досліджень регіональної безпеки СумДУ.

Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо підвищити рівень міжнародної активності та реалізувати цікаві й перспективні проекти на факультеті ІФСК СумДУ.

Олена Назаренко, викладачка кафедри германської філології

  

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.