Дата публікації:
26 грудня 2019
Кількість переглядів:
978
Поділитися:

Магістранти факультету ІФСК СумДУ успішно захистили дипломні роботи. Звання магістрів у 2019 році отримали 45 випускників спеціальності «Філологія» та 35 – спеціальності «Журналістика».

Грудень – це завершення року, підбиття підсумків та підготовка до чогось нового, а для магістрантів – останній місяць навчання в університеті. Старанна підготовка, хвилювання і, як результат – диплом магістра, який відкриває дорогу в «доросле» професійне життя.

– Знання іноземних мов є надзвичайно важливим у сучасному суспільстві, –  зазначила завідувачка кафедри германської філології Ірина Кобякова. – Роботи магістрантів цікаві та актуальні. Всі вони відповідають вимогам роботодавців. Шість магістрів рекомендовано до вступу в аспірантуру. Деякі випускники мають ORCID (код, який ідентифікує автора) і публікуються за кордоном.

– Роботи відзначилися старанністю виконання та новизною, – розповіла голова екзаменаційної комісії на захисті журналістів та рекламістів Наталія Розторгуєва. – Студенти провели плідну самостійну роботу та ознайомилися з науково-теоретичною літературою. Представлені інформаційні продукти – високо оцінені. Плюсом для випускників є те, що більшість із них вже працюють, їхні матеріали стали гарним додатком, адже це не просто творча робота, а продукт, який знайшов свого читача та слухача.

Окрім класичного аудиторного захисту на кафедрі германської філології відбувся онлайн-захист роботи. Магістрантка Олександра Біла, яка паралельно навчається за програмою академічної мобільності в Університеті Отто-Фрідріха в м. Бамберг (Німеччина), вдало захистилася в режимі онлайн.

Вручення дипломів магістрам факультету ІФСК СумДУ відбудеться 27 грудня.

Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.