Дата публікації:
19 грудня 2019
Кількість переглядів:
465
Поділитися:

Студенти кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ організували благодійний культурно-мистецький ярмарок у рамках програми «Добро навколо нас».

Захід відбувся 15 грудня у ТРЦ «Мануфактура». Ініціаторами проведення стали студенти-третьокурсники спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності: Анастасія Медяник, Надія Бірюк, Владислав Петрусенко у співпраці з Сумським міським центром дозвілля молоді.

На ярмарку були виставлені творчі роботи дітей та молоді з інвалідністю Сумського міського територіального центру соціального обслуговування «Берегиня», а також смаколики, приготовлені студентами.

– Усі зібрані кошти підуть на благодійність, – зазначає керівник проєкту Анастасія Медяник. – Наразі, плануєму звозити вихованців Сумського обласного центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю та центру «Берегиня» до екопарку в Харкові.

Анастасія розповіла, що благодійний ярмарок проводиться в рамках навчального процесу, але студенти #найкращого_факультету_галактики хочуть організовувати подібні заходи щорічно, адже мають палке бажання допомагати тим, хто цього потребує.

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.