Дата публікації:
21 листопада 2019
Кількість переглядів:
1062
Поділитися:

Студенти  4-5 курсів спеціальності «Філологія» факультету ІФСК СумДУ зустрілися із представниками провідних промислових компаній «Технологія», «Guala Closures Ukraine» та «Gualapack».

– Ваші студенти вирізняються високою кваліфікованістю, професійними та діловими якостями, навичками роботи в команді та креативним підходом до справ, – зазначила представник HR-департаменту Анна Моісеєнко. – Наша компанія експортує свою продукцію в 61 країну світу, тож ми, як потенційні працедавці, зацікавлені у майбутніх кваліфікованих кадрах зі знанням іноземних мов.

Випускниця спеціальності, а зараз вже менеджер із продажу в скандинавському регіоні Валентина Рудич розказала майбутнім випускникам про свій кар’єрний досвід, надихаючи студентів власним прикладом:

– Завдяки стажуванню у кампанії після отримання диплому бакалавра за два роки я зробила кар’єру і зараз обіймаю посаду менеджера з продажу в скандинавському регіоні. Робота дуже цікава, потребує багато вмінь та навичок, є можливість кар’єрного зростання та професійного розвитку.

Студенти факультету ІФСК СумДУ з цікавістю слухали інформацію про перспективи майбутнього працевлаштування, адже вони мають реальний шанс отримати посади помічника менеджера чи менеджера з продажу.

 

Олена Назаренко, викладач кафедри германської філології

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.