Дата публікації:
18 листопада 2019
Кількість переглядів:
510
Поділитися:

Мешканці #найкращого­­_факультету_галактики завжди відрізнялися особливою активністю у різних творчих та інтелектуальних конкурсах.

Утримали імідж найвищих позицій і в цьогорічному рейтингу талановитих та обдарованих, виборовши перші місця в номінаціях «Найкращий конферанс», «Авторська пісня», «Ансамблевий спів», «Танці вільної хореографії». Тут навчаються лише такі!

Протягом 13–14 листопада в Сумському державному університеті першокурсники всіх факультетів та інститутів змагалися за звання найталановитіших у конкурсі «Золотий інтеграл 2019».

 – Два місяці активних репетицій у поєднанні з навчанням – чи є щось краще для повного занурення у життя студента СумДУ?! Результат докладених зусиль – «Золотий інтеграл» у всій його творчій красі. Упродовж двох днів було неймовірно приємно спостерігати за виступами, бачити та чути щось нове, радіти тому, що молодь думає і творить. Беззаперечно хочу відзначити наших студентів – їх «вистава», по-іншому не можу це назвати, вразила своєю проникливістю. Ті сім нот, які позначали кожен із етапів наших героїв, у поєднанні з грою змусили пережити найрізноманітніші почуття. Як на мене, це було неперевершено, – поділилася враженнями заступник декана з виховної роботи Анна Зінченко.

Два місяці тренування, два місяці життя під Г-200, недосипання та недоїдання не пройшли даремно. Кожен вечір, проведений в коридорах СумДУ, назавжди залишиться в серцях першокурсників та їхніх тренерів.

«Золотий інтеграл» – море шалених емоцій, драйву, інколи істерик та, головне – відчуття, що ти частина одного цілого. Частина свого факультету! Заради якого готовий на все: і затанцювати, хоча до цього жодного па не знав; і заспівати, хоча до цього навіть нот не знала, і виявити талант, про який раніше і гадки не мали.

– Інтеграл – це той період життя, який, мені здається, повинен прожити кожен студент СумДУ. Дуже радий, що взяв участь у конкурсі, адже не лише відчув незабутні емоції, які залишаться на все життя, але й познайомився з класними людьми. Ми кайфували на сцені, як могли, і це неймовірно, – розповів першокурсник Олег Шкурка.

Родзинкою «Інтегралу» став виступ Валентина Мордовця, студента нашого факультету, якого всі знають під псевдонімом Продюсер. Пісні про ІФСК та СумДУ на мотиви композицій Тіми Білоруських вже стали відомими серед наших студентів.  

Вболівальники #найкращого­­_факультету_галактики також відзначилися оригінальністю. ІФСК обрав позицію стриманості – не кричали на все горло, а просто махали рукою по типу жесту «бувай»: вишнева футболка з написом «ІФСК» і лаконічний жест рукою вирізняли наших із-поміж натовпу. Таку підтримку важко не помітити.

 – Перед виступом команди ІФСК дуже хвилювалася, але то було приємне хвилювання в очікуванні чогось неймовірного. Виступ пройшов на одному подиху. Кожне слово, танець, пісня викликали всередині бурю емоцій. На мою думку, режисура нашого факультету вже давно вийшла за рамки «Золотого Інтегралу» і повинна показуватися на великих сценах. А ще дуже пишаюся першокурсниками, які викликали фурор на сцені. Окрема подяка команді організаторів ІФСК за неперевершене дійство. Ви всі великі молодці!, – зазначила студентський декан Настя Кобелєва.

Виборовши перші місця в номінаціях «Найкращий конферанс», «Авторська пісня», «Ансамблевий спів», «Танці вільної хореографії» студенти факультету ІФСК СумДУ ще раз підкреслили свою арт-майстерність та когнітивний інтелект.

Хто хоче насолодитися переглядом – тому сюди.

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.