Дата публікації:
21 квітня 2024
Кількість переглядів:
145
Поділитися:

20 квітня в Сумському державному університеті відбувся День відкритих дверей. Цьогоріч захід передбачав незвичний формат – абітурієнти знайомилися зі спеціальностями в формі «швидких побачень». Закохував майбутніх студентів у свої спеціальності й #найкращий_факультет_галактики.

Учасниками заходу стали учні 10-11 класів, студенти коледжів та батьки. Під час «швидких побачень» абітурієнти могли особисто поспілкуватися з представниками випускових кафедр і дізнатися більше про вибір майбутньої спеціальності, особливості вступу, переваги навчання, сучасні освітні можливості.

Факультет ІФСК СумДУ на заході представляли декан Олена СУШКОВА, завідувачі та викладачі випускових кафедр, а також студенти різних спеціальностей, адже лише кілька років тому вони самі обирали професійний шлях, і точно знають, що найбільше цікавить і турбує сьогоднішніх вступників.

Зацікавлених у навчанні в СумДУ зібралося чимало – попри всі тривоги багато випускників шкіл та коледжів обирають освіту в Україні. Молоді, енергійні, амбітні, вони вірять в майбутнє нашої країни і готові розвивати її разом.

Тепла доброзичлива атмосфера, живе спілкування, цікавинки різних спеціальностей перетворили День відкритих дверей на справжнє свято. Сподіваємось, що під час «швидких побачень»  #найкращий_факультет_галактики зміг запалити в серцях абітурієнтів вогник справжньої любові, що допоможе їм у виборі й здобутті майбутньої спеціальності.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.