Дата публікації:
20 квітня 2024
Кількість переглядів:
137
Поділитися:

16 квітня студенти спеціальності «Соціальна робота» факультету ІФСК СумДУ провели просвітницький профорієнтаційний захід «Від мрій до дій» для учнівської та студентської молоді. Учасниками події стали учні Степанівського ліцею та студенти Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі, а також зацікавлені студенти СумДУ.

У межах заходу відбулася презентація нової інтелектуальної гри «Соціопазл: від мрій до дій», яку розробили та представили студенти спеціальності «Соціальна робота». Керівником проєктної групи заходу та автором гри є староста групи СР-11 Катерина Завадська.

Перед грою організатори прочитали коротку ознайомчу лекцію для формування уявлення учасників про соціальну роботу, основні принципи та правові основи професійної діяльності соціального працівника, значення професії соціального працівника в сучасних умовах.  

Учасники виявили жваву зацікавленість та активність у вирішенні завдань гри. Гра пройшла в затишній, дружній атмосфері, у спілкуванні з новими друзями та командою організаторів.

Після невеликої перерви на каву, учасники дізналися про важливість правильної комунікації, про особливості спілкування з різними групами клієнтів у соціальній роботі.

Захід проведений із ініціативи доцента кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Валентини Опанасюк за сприяння студентського самоврядування СумДУ, зокрема, студентського проректора з навчально-наукової роботи Михайла Отича.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.