Дата публікації:
12 березня 2024
Кількість переглядів:
91
Поділитися:

9 березня одинадцятикласники сумських шкіл – слухачі підготовчих курсів до НМТ при Департаменті доуніверситетської освіти СумДУ знайомилися із спеціальностями факультету ІФСК. Знайомство відбувалося за допомогою захопливої гри-подорожі за мотивами популярної книги американського письменника Кріса Ван Оллсбурга «Джуманджі».

Організаторами заходу стали заступниці декана факультету ІФСК з профорієнтаційної роботи Антоніна ПРОКОПЕНКО та виховної роботи Анна ЗІНЧЕНКО.

Використовуючи власні мобільні пристрої, школярі мандрували загадковими стежками #найкращого_факультету_галактики. Спочатку вони розділилися на команди по 3-4 учасники, ознайомилися з правилами та обрали собі тотемні фігури. А далі рухалися клітинками, виконуючи різноманітні завдання, пов’язані з факультетом ІФСК та його спеціальностями.

Результат виконаних завдань необхідно було демонструвати модераторам. У випадку неправильного виконання гравцям доводилося «вчитися», вони  поверталися назад на 3 клітинки і знову пробували свої сили.

Не одразу змогли школярі виконати всі завдання, проте командна робота, завзятість та кмітливість допомогли їм подолати всі перешкоди та дістатися фінішу.     

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.