Дата публікації:
20 січня 2023
Кількість переглядів:
260
Поділитися:

18 січня відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам факультету ІФСК СумДУ. У 2023 році магістрами стали 18 випускників спеціальності «Філологія», 3 журналістів та 6 здобувачів, котрі навчалися за освітньою програмою «Реклама і зв’язки з громадськістю». Дев’ятеро випускників отримали дипломи із відзнакою.

Вітаючи випускників, декан факультету ІФСК Олена Сушкова побажала їм бути натхненними, сміливими, націленими на успіх, цінувати час, підтримувати дружбу та своєю працею і знаннями наближати перемогу!

Завідувачка кафедри германської філології Ірина Кобякова зазначила, що найголовнішим іспитом для цьогорічних випускників став іспит на стресостійкість, який вони склали успішно.

Завідувач кафедри журналістики та філології Володимир Садівничий підкреслив, що він впевнений – цьогорічні  випускники отримали свої дипломи в рік перемоги!

#найкращий_факультет_галактики вітає дипломованих магістрів та бажає їм знайти своє місце в професії, стати справжніми фахівцями своєї справи, гідними особистостями та щасливими людьми!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.