Дата публікації:
21 листопада 2022
Кількість переглядів:
425
Поділитися:

18 листопада на базу Конгрес-центру СумДУ відбулась церемонія нагородження переможців за результатами університетського етапу конкурсу «Кращий студент – 2022». Студенти факультету ІФСК здобули перемоги у трьох номінаціях:

Карина Ведмидера (спеціальність «Філологія») – «Наукова академічна мобільність»;

Антон Шугалєєв (спеціальність «Журналістика») – «Спортивне відкриття року»;

Анна Шпурік та Артем Король (спеціальність «Журналістика») – «Кращий студентський медійний проєкт».

Також диплом був вручений Олександрі Павлів (спеціальність «Філологія») як отримувачці стипендії голови Сумської обласної державної адміністрації.

Цьогорічне нагородження якнайкраще продемонструвало багатогранність наших студентів, де кожна номінація не обмежується одним переможцем – кожен внесок у розбудову університету та рідного факультету цінується.

Карина Ведмидера поділилася своїми враженнями:

– Чесно кажучи, я до останнього думала, що мені не вдасться перемогти у номінації, у свої сили я не надто вірила. Але те, що я отримала цю перемогу, заслуга мого тата, Сергія Ведмидери, який наполягав і сильно хотів, щоб я поїхала за кордон і спробувала там щось нове. Я з гордістю ношу це прізвище і пишаюся тим, що це прізвище – серед кращих студентів СумДУ. Свою нагороду хочу також розділити з викладачами, які постійно мене підтримують. За чотири роки ми вже стали Рідними Людьми. Дійсно, СумДУ – це також моя сім'я, яка підтримує і підбадьорює, коли важко, відкриває новий шлях у майбутнє, завжди поруч, завжди у серці!

Анна Шпурік та Артем Король отримали відзнаку за спільний медійний проєкт:

– Перемога в номінації «Кращий студентський медійний проєкт» стала для нас несподіваною. Виявляється, від участі в різних проєктах можна отримати не лише крутий досвід, а й визнання. Утім, для нас перемога в цій номінації – насамперед стимул розвиватися й надалі у медійній сфері.

Антон Шугалєєв також поділився враженнями, скромно додавши, що не очікував широкого віншування його спортивних досягнень, але дуже радий робити і свій внесок у розвиток рідного університету.

#найкращий_факультет_галактики бажає всім студентам перемог у будь-якій справі, адже студенти – це рушійна сила, яка веде до нових звершень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.